Initiatieles Body & balans in groep

Weet jouw hond/pup dat hij/zij ook achterpoten en een achterste heeft?

Twijfel je hieraan, en twijfelt je hond/pup hier ook wel eens aan?

Body & balans maakt de vertrouwensband tussen jouw en je hond sterker door samen de balans te vinden. Ontdek samen met je hond of zijn/haar lichaam “body” in balans is, door oefeningen te doen waarbij je hond moet nadenken over het plaatsen van zijn/haar lichaam. Body & balans zijn rustige oefeningen die je samen met je hond uitvoert, leer ontdekken hoe je hond moet nadenken waar hij/zij best de poten neerzet, hoe best te zitten voor een oefening, alles wiebelt, niets is zoals het lijkt, en alle gewrichten en spieren komen in werking. Body & balans zijn evenwichtsoefeningen, het is stabiliteitstraining en zorgt voor spieropbouw.

Ontdek samen met anderen wat body & balans inhoud, je leert de oefeningen juist aan en kan dan thuis verder aan de slag. Wil je hier verder lessen in volgen, dat kan, naarmate de lessen vorderen worden de oefeningen ook uitdagender en moeilijker.
De workshop duurt 2 uur. Je hond moet minstens 6 maanden oud zijn.

logo van Smiling Dogs

Initiatieles Puppy Fitness

Wil jij samen met je pup op ontdekking?

Smiling dogs organiseert ontdekkingstochten in groepjes van max 5 pups + begeleider. Leer samen met je pup balanceren, materialen en nieuwe dingen ontdekken. Heeft jouw pup besef van zijn/haar achterpoten? Hoe zit het met het evenwichtsgevoel van jouw pup? Kom het samen ontdekken, een uurtje buitenlucht en samen plezier maken.

Ontdek samen met anderen wat puppyfitness inhoud, je leert de oefeningen juist aan en kan dan thuis verder aan de slag. Wil je hier verder lessen in volgen, dat kan, naarmate de lessen vorderen worden de oefeningen ook uitdagender en moeilijker.

De workshop duurt 1 uur Voor pups van 8 weken tot 6 maanden.

logo van Smiling Dogs
Info Formulier