“ One-on-One training is zeer intensief voor uw hond maar ook voor jou als zijn/haar baasje. Het is een constante persoonlijke voeding van kennis en gedragsverbetering. En leerschool met snel en adequaat resultaat.”

Bij smiling dogs kan je vanaf nu enkel losse sessies of een traject volgen. Alle sessies worden afgestemd op wat jouw hond nodig heeft, het zijn geen vaste lessen, we proberen te ontdekken wat jouw hond aankan en hoe jij je hond zou willen zien ontwikkelen. We werken volgens deze 3 steunpunten :

logo van Smiling Dogs

1 | Puppy opvoeding

zindelijkheidstraining, mekaar ontdekken, leren spelen, je pup leren begrijpen, “puppy bijten” afleren, wandelen aan leiband, vastpakken en lossen van gevaarlijke dingen…

2 | Gedragscoaching

agressie naar andere honden of mensen, angst, stress, vernielzucht…

3 | Opvoeding van je hond

leren wandelen zonder aan de lijn te trekken, bezoek kunnen ontvangen op een rustige manier, geen voedsel stelen van tafel…

Tijdens deze sessies haalt uw gelukkige viervoeter zeer snel resultaten. Maar anderzijds is dit soms ook de enigste manier van lesgeven bij honden die bepaalde gedragsstoornissen vertonen of met een achterstand kampen. Voor ieders veiligheid maar ook dynamisch leerproces, is deze vorm het best aanbevolen.