Body & balans samen met je hond

Gisteren zijn we gestart met de opleiding ” Instructeur body & Balans”, gegeven door Kate&Dogs in samenwerking met Kynomassage.

Waarom volg ik dit nu, wel ik heb graag zelf de kennis in handen als ik mensen iets wil aanleren, body en balans is iets wat correct moet uitgevoerd worden, hier begin ik niet aan zonder een grondige achtergrond. Ik wil dit (hopelijk volgend jaar) aanbieden in mijn nieuwe praktijk, dus leek het mij wel nuttig om even grondig bij te scholen.

We hebben wel al één mogelijk probleem ontdekt, ik ben goed in praktijk, maar theorie is toch niet zo evident meer als toen in mijn schooltijd.

Gisteren hebben we de volledige cursus even overlopen, uitleg gekregen wat er verwacht wordt voor de casussen. We zijn gestart met het moeilijkste, denk ik, de spieren bij de hond. als oefening hebben we palperen en observeren doorgenomen, en hierbij nog enkele grondoefeningen om samen met de hond te doen.

Ik kijk er al naar uit om dit samen met Pax aan te pakken. En met enkele vrijwilligers natuurlijk, met je eigen hond oefenen is natuurlijk iets heel anders dan met een vreemde hond. Dus wie zich geroepen voelt, laat even een berichtje achter.

 

Tot volgende maand met meer nieuws

Patricia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *